Sportháromság

Az Edző-Szülő-Sportoló mikroegysége

A sport mikroközössége az edző-szülő-sportoló gyermek hármas alapegysége. Ennek az egységnek a harmóniája vagy diszharmóniája alapvetően meghatározza a sportoló fejlődését, motivációját és későbbi eredményességét. Innovatív módszerek alkalmazásával, workshopokkal, tréningekkel tudjuk segíteni az ilyen közösségek fejlődését. A közös munka során a kiemelt cél a jó kommunikáció, a konfliktus kezelési képességek és a tudatos motiváció készségének fejlesztése. A workshop (1-3 óra) vagy tréning (fél nap-egy nap) tematikájának végső kialakítása közös megbeszéléssel történik, a résztvevők interaktívan lesznek szereplői a folyamatnak: véleményt formálnak, célokat fogalmaznak meg és közös megegyezésekkel tesznek a jövőbeni jobb működésért.

A Sportháromság című könyvem összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat és tematikus tudást, ami egy sportközösség jó működéséhez kell. Gyakorlati példák és párbeszédek színesítik az elméleti anyagot, edzők vallomásai és megtörtént esetek mentén ismerkedhet az olvasó a témával. E könyv foglalja össze azt a tananyagot, amit a Testnevelési Egyetem hallgatói részére oktattam a 2017-2018-as tanévben.

A témáról beszéltem a SportTV Mai helyzet című műsorában is, a kb.10 perces riportot itt lehet megtekinteni.

A könyv megjelenésekor publikált cikk itt érhető el, edzői és szakértői véleménnyel. Egyesületek, szakosztályok számára a könyv megrendelhető, minimum 10 darabonként. Amennyiben egy közösség 50 darabot rendel, akkor automatikusan hozzátartozik egy workshop, ennek tréneri tiszteletdíja a könyvek árában benne van. Így élőben, együttes munkával, élvezetes és interaktív formában dolgozzuk fel és tudatosítjuk azokat az eszközöket, amelyek segítenek egy még eredményesebb sportközösség kialakításában!

A könyv ára: 3.150,- Ft (3.000,- Ft + ÁFA)