Együttműködés

Az alábbi partnerekkel olyan termék- és szolgáltatás csomagokat alakítottunk ki, amelyek hatékonyan segítik az üzleti életben a célok megvalósítását. Akár egyedül, személyes formában, de ugyanígy csapatokra, csoportokra szabva is elérhetőek az alábbi termékeink.

Budapest Institute of Banking

A Budapest Institute of Banking a magyar pénzügyi szektor képzését és fejlődését segíti. Bankszakmai múltamnak köszönhetően több olyan tematikával tudom ezt a küldetést segíteni, ami hasznos és a tréning résztvevők fejlődését, ezzel a hazai bankszektor előrelépését támogatja. A Panaszkezelés kommunikációja a feszült ügyfél szituációk hatékony megoldását segíti, a motiváció témakörében a Bajnokok Útja motivációs modell, a Motivációs Térkép tesztje, vagy a vezetői motivációt keretrendszerbe foglaló FITNESZ motivációs modell egyaránt jól segíti közös és eredményes fejlesztő munkánkat. Webinar formában is elérhetőek ezek a tréningek.

Vada Gergely – Fusion Vital

Vada Gergely – Fusion Vital

Vezetői Vitalitás Program

Mennyire bánik tudatosan testével és szervezete energiáival? Programunk fókuszában a munka, a stressz, és azt ezt ellensúlyozó regenerálódás, feltöltődés és az energia szintünk áll. Az egészséges élet megvalósításához Ön azonnali visszajelzést kap, világosan fogja látni, mit kell tennie azért, hogy még jobb vezető lehessen, hogy energiái átragadjanak környezetére is!

Próbálja ki, garantáltan változást viszünk életébe! Jobban megismeri önmagát, szervezetét és annak működését, megtanul egy motivációs modellt (FITNESZ), hogy csapata is fitt legyen, csupa nyereség! Programunk a tudatos energia gazdálkodáshoz segíti a résztvevőket, utána optimista lesz, könnyebben tud majd többet teljesíteni, úgy, ahogy az olimpikonok is teszik!

Kovács Judit Erzsébet – Pegazus Coaching

Kovács Judit Erzsébet – Pegazus Coaching

Lovascoaching olimpiai tapasztalatokkal

Foglalkozott már lovakkal? Ha nem, itt az ideje! A lovak viselkedése ösztönös és ezért őszinte, segítségükkel olyan visszajelzésekre tehetünk szert, amelyeket munkahelyi környezetben ritkán kapunk. Rátekintünk saját működésünkre, viselkedési mintáinkra és természetes módon tanulunk.

Ha lóval találkozunk, azonnal vezetőkké válunk. A lovak szeretik a munkát, de vezetésre van szükségük, ezt elvárják!

A lovaktól rengeteget tanultam öttusázóként, vezetőként is nagy hasznomra vált az ő tanításuk! Tréningünk során a lovakkal történő közös munka mellett, önreflexiók és tematikus vezetői tudást biztosító módszerek segítségével fejlődünk, a siker garantált! A lovakkal lenni nagyszerű, tőlük tanulni igazi élmény, győződjön meg róla!