Küldetésünk

  • Az Apollo Consulting Kft. azzal a célkitűzéssel kezdte működését, hogy a rendelkezésére álló eszközökkel, tudással és tapasztalattal a gazdasági és üzleti élet szereplőinek, valamint sportközösségek tagjainak mindennapjait segítse.
  • Tevékenységünk célpontja a mindennapi élet és annak minősége. Módszereinkkel hatékonyan segítjük az üzleti- és sportközösségek hétköznapi életét, az emberek motivációját és az eredményességet.
  • A fókuszban a vezetés, a motiváció, a kommunikáció és a konfliktus kezelés áll.

 

Az alapító és ügyvezető, Mizsér Attila

Mizsér Attila Ügyvezető

Mizsér Attila Ügyvezető

olimpiaAz öttusában eltöltött 24 esztendő a két olimpiai sikerrel, valamint a két évtizedes bankszakmai pályafutás rengeteg tapasztalattal gazdagított:

Stressz kezelés, önmotiváció, céltudatosság és rugalmas következetesség, mindez egyéni és csoport szinten. Vezetés, motiváció és együttműködés – ezek a siker kulcsai, akár olimpia érem, akár üzleti kihívások eredményes megoldása a cél!

Amit a sportban megtanultam magas szinten, az üzleti életben is kamatozott, beosztottként és vezetőként is óriási segítség volt! A sportolói szemlélet és gondolkodás segített többek között a pénzügyi válság éveiben is, hogy eredményes vezető legyek egy eredeményes csapat élén. Sokat tanultunk egymástól, én tőlük és ők is tőlem. Azokban az években született meg jó néhány olyan gondolatom, amelyek saját fejlesztésű motivációs modelleim kidolgozásához vezettek. Ilyen a FITNESZ motivációs modellem, vagy a Bajnokok Útja modell. Ezekkel is támogatom a fejlődni akaró munkavállalókat, üzleti közösségeket, csapatokat és szervezeteket.

Mivel minden részletében megismertem és megtanultam két versenyszféra működését és törvényszerűségeit, arra törekszem, hogy a sportban és az üzleti életben is egyre több ember és közösség érezhesse a siker ízét a mindennapokban is. Tudom, hogy miként lehet és kell alkalmazni a sport tanításait az üzleti életben és tudom, hogy az üzleti életben tanultakat hogyan lehet a sport fejlődésére felhasználni. Így akarok segíteni a sport szereplőinek is, sportvezetőknek, edzőknek, szülőknek és gyerekeknek.

Számomra egyértelmű, hogy a két versenyszféra nagyon sokat tud adni egymásnak. Ezt a kölcsönös nyereségekre alapozott együttműködést valósítja meg a TÉT Program. Erről a programról részletesen tájékozódhat egy másik oldalunkon.

 

Sportpályafutás

Üzleti tapasztalat