Küldetésünk

  • Az Apollo Consulting Kft. azzal a szándékkal kezdte működését, hogy a rendelkezésére álló eszközökkel, tudással és tapasztalattal a gazdasági és üzleti élet szereplőinek mindennapjait segítse.
  • Tevékenységünk célpontja a humán tőke, az ember csodás egyedisége, az emberek közti együttműködés és az abban rejlő óriási erő!
  • A pillérek a pozitív pszichológia, az érzelmi intelligencia és a tanult optimizmus.
Mizsér Attila Ügyvezető

Mizsér Attila Ügyvezető

olimpiaAz öttusában eltöltött 24 esztendő, valamint a két évtizedes bankszakmai pályafutás rengeteg tapasztalattal gazdagított:

Stressz kezelés, önmotiváció, céltudatosság és rugalmas következetesség, mindez egyéni és csoport szinten. Olimpia vagy üzleti kihívások, mindegy.

Amit a sportban megtanultam magas szinten, az üzleti életben is kamatozott, beosztottként és vezetőként is óriási segítség volt!

Megtanultam, hogy miként lehet és kell alkalmazni a sport tanításait az üzleti életben és ebben az új szerepben ezt akarom minél több embernek átadni.

Ügyvezetőként az a szándék vezet, hogy az embereknek segítsünk felismerni saját értékeiket, hogy boldogabb és sikeresebb emberből sokkal több lehessen a világban!