A fejlődés élménye: kommunikáció és vezetés

Kedves Látogató!

Ha az üzleti életben hatékonyabb szeretne lenni céljai elérésében, szeretettel várom tréningeimen! Az olimpiai sport erejét a két évtizedes üzleti tapasztalattal kombinálom, ezért garantáltan hatékony és gyakorlatias tréningeken vehet részt nálam!

A konfliktus kezelés bajnokai

A konfliktusok kezelése sokféleképpen történhet, de mi döntünk, hogy mire használjuk ki a mindennapokban adódó feszült helyzeteket. Döntéseink befolyásolják a munkahelyi létünket, de kihatással vannak egész életünkre és közérzetünkre. Ezért ezzel a tréninggel azt akarom elérni, hogy Ön is képes legyen arra, amit megtanultam a konfliktusokról: LEHETŐSÉG! Minden konfliktus egy remek esély arra, hogy kapcsolatainkat az üzleti és magánéletben is erősítsük, lehetőség arra, hogy tevékenyen részt vegyünk sorsunk alakításában és hogy boldogabban élhessük meg munkahelyi és otthoni hétköznapjainkat egyaránt!

Coaching szemléletű vezetés

Ha Ön vezető az üzleti életben, abban fogom segíteni ezen a tréningen, hogy tudatosan alkalmazzon vezetési módszereket többek közt a motiválás, a delegálás, a célalkotás és megvalósítás témakörében. Saját modellemet az üzleti életben elért eredmények igazolták, most Önnek is átadom ezt a tudást! Megismeri majd és képes lesz tudatosan beépíteni a coaching elemeit vezetői munkájába, ennek eredményeként pedig harmonikusabb munkahelyi légkört fog tudni kialakítani a mindennapokban!

Coaching szemléletű vezetés
A konfliktuskezelés bajnokai tréning