Együttműködés

Az alábbi partnerekkel olyan termék- és szolgáltatás csomagokat alakítottunk ki, amelyek hatékonyan segítik az üzleti életben a célok megvalósítását. Akár egyedül, személyes formában, de ugyanígy csapatokra, csoportokra szabva is elérhetőek az alábbi termékeink.

Vada Gergely – Fusion Vital

Vada Gergely – Fusion Vital

Vezetői Vitalitás Program

Mennyire bánik tudatosan testével és szervezete energiáival? Programunk fókuszában a munka, a stressz, a feltöltődés és az energia szintünk áll. Az egészséges élet megvalósításához Ön azonnali visszajelzést kap, világosan fogja látni, mit kell tennie azért, hogy még jobb vezető lehessen, hogy energiái átragadjanak környezetére is!

Próbálja ki, garantáltan változást viszünk életébe! Jobban megismeri önmagát, szervezetét és annak működését, megtanul egy motivációs modellt, hogy csapata is fitt legyen, csupa nyereség! Programunk a tudatos energia gazdálkodáshoz segíti a résztvevőket, utána optimista lesz, könnyebben tud majd többet teljesíteni, úgy, ahogy az olimpikonok is teszik!

Kovács Judit Erzsébet – Pegazus Coaching

Kovács Judit Erzsébet – Pegazus Coaching

Lovascoaching olimpiai tapasztalatokkal

Foglalkozott már lovakkal? Ha nem, itt az ideje! A lovak viselkedése ösztönös és ezért őszinte, segítségükkel olyan visszajelzésekre tehetünk szert, amelyeket munkahelyi környezetben ritkán kapunk. Rátekintünk saját működésünkre, viselkedési mintáinkra és természetes módon tanulunk.

A lovaktól rengeteget tanultam öttusázóként, vezetőként is nagy hasznomra vált az ő tanításuk! Ezt a tudást és élményt akarom átadni partnerem, Judit segítségével és a lovak közreműködésével! A lovakkal lenni nagyszerű, tőlük tanulni egyszerű, győződjön meg róla!

Dely Tamás (KKV Szakmai Magazin)

Dely Tamás (KKV Szakmai Magazin)

A Belső Erő – A siker alapjai

El sem hinné, hogy mekkora erő rejlik az elmélyült gondolkodásban és tervezésben! Önmagáról szokott gondolkodni? Milyen gyakran? Ha nincs rá ideje, egyszer álljon meg és tartson velünk! Ahogy annak idején az öttusában és az üzleti életben is megtettem, most is megeaszem Önnel és Önért. Tamás közreműködésével olyan programra várjuk, ami újjávarázsolja Önt, energiával töltve és optimista szemlélettel fog távozni programunkról!